logo
RNTV Live

Scandalul dintre cei doi vecini din Bucov se adânceşte. Cel acuzat că a tăiat cu drujba câinele vecinului său a formulat în trecut o plângere penală

scandal
Mihai Constantinescu

Scandal între vecini

Scandalul dintre cei doi vecini din Bucov se adânceşte. Cel acuzat că a tăiat cu drujba câinele vecinului său a formulat în trecut o plângere penală

Între cei doi vecini din Bucov există un conflict mai vechi. Mărul discordiei este un gard despărţitor dintre cele două curţi. Cel acuzat că a vrut să-l demoleze fără autorizaţie şi fără acordul vecinului  a încercat să-l taie cu drujba. Vecinul său a spus că patrupedul a fost grav rănit de drujba acestuia .

Vezi aici VIDEO

Vecinul acuzat că a rănit animalul spune că el este cel nedreptăţit. Acesta a formulat în  o plângere penală în urmă cu un an de zile pentru injurii, ofense şi invective. În plângerea penală acesta a subliniat şi faptul că vecinul său l-a stropit cu apă prin gard. Acesta a cerut şi o despăgubire de 10000 de lei.

Mai exact acesta a notat în plângere  că în martie anul trecut, a izbucnit un scandal între cei doi. Omul s-a trezit cu poliţia pe cap din cauza substanţelor cu care stropea pomii din curte şi pe care vecinul său le considera toxice. Acesta sustine că i-a fost cerut bonul pentru substanţele cumpărate. După acest moment a fost informat că a fost reclamat de vecinul său prin 112 că vaporii de la acele substanţe ajung în curteanemulţumitului.

Acesta a mai notat în plângerea penală de atunci şi că a oprit procesul de stropire din cauza presiunii vecinilor şi că astfel cultura sa a avut de suferit în proporţie de 40%.

Iată aici ce spunea acesta în PLÂNGEREA PENALĂ

Bărbatul cere acum ajutorul poliţiei, mai ales după recentul conflict când a fost acuzat că a rănit câinele cu drujba. Susşine că a cerut poliţiştilor să i se pună la dispoziţie numărul de dosar la PLÂNGEREA PENALĂ formulată în data de 24.04.2018, pentru că între timp nimic nu s-a schimbat. Ba, dimpotrivă! Susţine că nu poate şă îşi recupereze gardul vecinul său şantajându-l şi finlmândul cu fiecare ocazie, plus că a pus şi câinele pe el.

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor