logo
RNTV Live

Scapă de vechiturile electrice din casă în Marea debarasare. De azi la Ploieşti

"Marea Debarasare" echipamantele electrice şi electroniceÎncepe campania “Marea Debarasare” 
Raluca Eparu

De astăzi până pe 30 septembrie inclusiv, în Ploieşti se va desfăşura campania “Marea debarasare”. Primăria Municipiului Ploieşti, cu sprijinul Regiei Autonome de Servicii Publice organizează această acţiune în colaborare cu operatorul de salubritate (ROSAL GRUP) care va colecta deşeurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetăţeni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare). Ploieştenii care au echipamente electrice si electrocasnice nefuncţionale, de mari dimensiuni sau foarte grele, pot scăpa de acestea sunând la numerele de telefon 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecţia Mediului şi 800.884 – Dispeceratul Primăriei. Cetăţenii participanţi la campanie sunt automat înscrişi în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!” ce se va desfăşura miercuri 5 octombrie 2016 începînd cu ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe http://rasp.ro/files/bpm/2016/evenimente/MD-iun/reg-scdct2016-2017.pdf .

 Programul campaniei:

Cetăţenii pot anunţa de luni până joi în intervalul 08.00 – 16.00, intenţia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact. Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul RASP Ploieşti va emite Adeverinţa de predare – primire a deşeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deşeuri de la cetăţeni. Cetăţenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt aşteptaţi la Centrul Municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

foto-ziarelive.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor