logo
RNTV Live

Schema LOVERBOY. Tinere seduse şi apoi obligate să se prostitueze

Schema LOVERBOY. Tinere seduse şi apoi obligate să se prostitueze
Mihai Constantinescu

Schema LOVERBOY. 40 de tinere obligate să practice prostituția în state ale Uniunii Europene

Schema LOVERBOY. De asta s-au folosit mai mulţi tineri pentru a ademeni mai multe tinere în cursă. Cei vizați creau aparența unei relații intime cu victimele, cărora le promiteau chiar și întemeierea unei familii, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoțională a acestora pentru a le determina să practice prostituția. Din activitatea infracțională, persoanele vizate ar fi obținut peste 1.000.000 de euro.

Schema LOVERBOY. Metoda prin care mai multe tinere au fost seduse şi apoi obligate să se prostitueze. În această dimineaţă oamenii legii efectuează 32 de percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, și a municipiului București, pentru probarea activităţii infracţionale a 25 de persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ani-grei-de-puscarie-pentru-un-proxenet-din-ploiesti-eleve-de-liceu-sclave-sexuale/

Se pare că persoanele bănuite ar fi acţionat în perioada 2013 – 2017, adică patru ani de zile. În toată această perioadă, bărbaţii ar fi racolat şi sedus peste 40 de tinere pe care le-ar fi determinat să practice prostituția în state ale Uniunii Europene. Pentru a le pica în capcană, mizau pe naivitate. Creau aparența unei relații intime cu victimele, cărora le promiteau chiar și întemeierea unei familii, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoțională a acestora pentru a le determina să practice prostituția.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/prahova-perchezitii-la-proxeneti-care-actionau-europa-sume-fabuloase-obtinute-din-activitatea-infractionala/

Se bănuieşte că de pe urma tinerelor, bărbaţii au făcut o mică avere. Persoanele vizate ar fi obținut peste 1.000.000 de euro.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din cadrul I.G.P.R.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-grupare-de-trafic-de-persoane-trafic-de-minori-si-proxenetism-destructurata/

La acțiune participă luptători din cadrul Serviciilor de Acțiuni Speciale Argeș, Dâmbovița și Vâlcea și din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

sursa Poliţia Română

foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor