logo
RNTV Live

Scoruri “în oglindă” în returul optimilor Ligii Campionilor

ramos
Cristian Anghelescu

 

Real Madrid şi Bayern Munchen sunt primele două sfertfinaliste ale Ligii Campionilor după ce s-au impus şi în retur în duelurile cu Napoli, respectiv Arsenal, cu aceleaşi scoruri ca şi în prima manşă.

Pe San Paolo, Napoli a sperat la prima calificare din istorie în sferturi după ce a deschis scorul în returul cu Real Madrid în minutul 24, prin belgianul Mertens. “Galacticii” au întors însă scorul în repriza secundă şi s-au impus în final cu 3-1.

Sergio Ramos, în minutul 51, Mertens (autogol), în minutul 57, tot după o lovitură de cap a lui Ramos, şi Morata, în minutul 90, au marcat pentru madrileni.

Şi Arsenal a deschis scorul contra lui Bayern Munchen, prin Theo Walcott, în minutul 20. Bavarezii au oferit însă o demonstraţie de forţă în repriza secundă, în care au marcat de cinci ori, prin Robert Lewandowski (minutul 55-penalty), Arjen Robben (minutul 68), Douglas Costa (minutul 78) şi Arturo Vidal (minutele 80 şi 85).

Victoria cu 5-1 a lui Bayern a fost însă facilitată şi de eliminarea francezului Koscielny, din minutul 53, din faza premergătoare penalty-ului.

În această seară, de la aceeași oră, 21:45, se dispută ultimele două meciuri ale optimilor de finală ale Champions League, Barcelona – PSG și Dortmund – Benfica.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor