logo
RNTV Live

Se anunță o lună plină de evenimente la Bușteni. Niciunul nu trebuie ratat!

0 afis program
rnews

Zilele Culturii la Bușteni

Turiștii care aleg să își petreacă vacanță rămasă în stațiunea Bușteni, nu vor regreta nicio secundă alegerea făcută. Se anunță o serie de evenimente menită să-i răsfețe pe toți iubitorii de artă.

Cea de-a zecea ediție a Zilelor Culturii la Bușteni va debuta vineri, 4 august, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni. Cu acest prilej vor fi lansate două cărţi: „Zeii de mucava” semnată de Iuliana Marciuc și „La hotarele posibilului”, autor Alecu Marciu, două carți care vor relata în detaliu secretele televiziunii..

Suprize pe tot parcursul lunii august

Spectacolele pentru toate vârstele, care cuprind genuri artistice cât mai variate vor incânta publicul până la finalul acestei veri. Printre acestea, organizatorii promit spectacole de teatru pentru adulţi şi copii, spectacole de umor, spectacole de muzică clasică, recitaluri camerale şi concerte simfonice, spectacole de muzică de jazz şi blues şi spectacole de muzică folk precum și expozitii importante pentru iubitorii artei plastice.

4 festivaluri dedicate Zilelor Culturii

Festivalul de Muzică şi Cultură Tradiţională Indiană, Festivalul de Folclor „Magia Sfinxului”, Festivalul Concurs de Canto Clasic „Opera Start” şi Festivalul de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi „Sfinxul de Aur” sunt festivalurile care vor tine capul de afiș al sărbătorii culturale de la poalele Caraimanului.

 

Programul integral îl puteți consulta urmărind galeria:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor