logo
RNTV Live

Se deschide o nouă fabrică la Ploieşti. Vezi când şi ce va produce

Se deschide o nouă fabrică la Ploieşti. Vezi când şi ce va produce
Mihai Constantinescu

Noua fabrică va fi construită de la zero începând de anul viitor de către japonezii de la Calsonic Kansei, chiar lângă acutualul centru. Producţia în serie va începe efectiv în anul 2020, urmând ca 370 de prahoveni să găsească aici un loc de muncă.

Actuala fabrică de la Ploieşti se ocupă de prducţia de  componente electronice. În curând, o parte din producția din Asia va fi trasferată în România.

Calsonic Kansei este unul dintre cei mai importanți furnizori de componente pentru industria auto la nivel mondial (Renault-Nissan, Audi, Volkswagen, Daimler, Peugeot, Mitsubishi, Subaru, Mazda). Compania are peste 80 de fabrici de producție pentru sisteme electronice, componente de interior, sisteme de admisie-evacuare și sisteme termice pentru automobile.

sursa https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/japonezii-de-la-calsonic-furnizori-pentru-marile-companii-auto-construiesc-o-noua-fabrica-la-ploiesti-si-transfera-productie-din-asia-in-romania-17008056

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor