logo
RNTV Live

Se opreste apa la Câmpina. Iată zonele afectate

Hidro Prahova igienizează rezervoarele de apă care alimentează Dumbrava
rnews

HIDRO PRAHOVA oprește apa în municipiul Câmpina, pentru cuplarea unui tronson nou de conductă de distribuție

Societatea HIDRO PRAHOVA SA – Sucursala Câmpina anunță sistarea furnizării apei potabile în municipiul Câmpina, în perioada 6.11.2018 ora 23,00 – 7.11.2018 ora 19,00, având în vedere solicitarea SC FLUID DEVELOPMENT privind oprirea apei pentru executarea lucrărilor de cuplare a tronsonului nou de conductă de distribuție DN 100mm, din strada Calea Doftanei la vechea conductă, în ambele capete, spre strada B.P.Hașdeu și spre strada Ecaterina Teodoroiu.

Lucrarea este executată în cadrul investiției derulată de Primăria municipiului Câmpina, prin Proiectul C.N.I. – „Proiectare şi execuţie lucrări de reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă în municipiul Câmpina, judeţul Prahova“. Vor rămâne alimentaţi doar abonaţii din cartierul Voila Spital – străzile de la intersecţia Drumul Taberei cu strada Voila, până la Spitalul Voila.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum şi uz casnic, pe toată durata întreruperii furnizării. Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă și vor fi analizate, în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor