logo
RNTV Live

Se pregătesc proteste la Ploiești! Un cunoscut suporter al echipei Petrolul, cheamă oamenii în stradă

protest gratiere ploiesti (Large)
Oana Stoica

Pe pagina de facebook a lui Octav Preda, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai echipei Petrolul, și lider de galerie, a apărut un mesaj mobilizator. Octav Preda îi așteaptă astăzi, joi, 19 ianuarie 2017, la ora 18, la ceasul din centrul Ploieștiului, pe toți cei care sunt împotriva legii amnistiei. Iată mesajul:

”Postez acest anunt pentru ca am o lista stufoasa de prieteni si pentru ca m-a rugat un frate, din Ploiesti. Precizez din capul locului ca anuntul nu se adreseaza celor pasivi, celor prea ocupati cu jocurile sau cu retelele de socializare ori cu alte treburi cotidiene. Vizati sunt doar cetatenii care mai au niscaiva SIMT CIVIC, cei carora le pasa de tara asta, carora le pasa de decenta si normalitate. Legea amnisitiei,dar mai ales derapajele de la democratie trebuie taxate, CIVILIZAT, de cetateni, in orice tara care se respecta. Astfel, daca la Bucuresti au iesit, ieri, 7.000 de oameni, consider ca si Ploiestiul poate scoate macar 500-1.000 de oameni carora le pasa cu adevarat! Daca iti pasa si tie ploiesteanule, romanule, distribuie mai departe si anunta ca AZI, LA ORA 18.00, TOTI CEI CARE VOR O ROMANIE NORMALA, SUNT ASTEPTATI IN CENTRU, LA CEAS! Vremea de afara nu reprezinta, de asemenea, o scuza!”

Sursa: facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor