logo
RNTV Live

Se reia producţia de tractoare în România. Tagro, PRIMUL TRACTOR 100% românesc

sursa foto gandul.info
Mihai Constantinescu

Producţia de tractoare, reluată în România

Se reia producţia de tractoare în România. Tagro, PRIMUL TRACTOR 100% românesc.

Fabrica de tractoare din Reghin a lansat marţi primul tractor 100% românesc, după ce producţia bătut pasul pe loc timp de 15 ani.

Tractorul va putea fi folosit de fermele mici şi mijlocii. Va fi vândut atât pe piaţa internă, cât şi în străinătate. Are inclusiv comenzi prin radio şi aer condiţionat. Înainte de lansare, tractorul a fost testat în România şi în Italia, iar până la finalul acestui an, se va finaliza procesul de omologare la Registrul Auto Român Bucureşti, anunţă Gândul Info.

Preţul de pornire pentru un astfel de tractor agricol va fi de 34.500 de euro. Producţia în serie va începe în aprilie 2019.

În primul an vor fi produse şi vândute 200 de tractoare, în 2020 va fi depăşit pragul de 300 de tractoare, iar în 2021 vor urma alte 500 de tractoare TAGRO, conform sursei citate.

vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-reactia-liderului-psd-prahova-dupa-ce-s-a-aflat-ca-edilul-din-sotriile-a-intretinut-relatii-sexuale-cu-o-minora-si-a-santajat-o/?fbclid=IwAR0HZXk_Z-598ZvNSr-7x2Y4S12eJwQZP-eyg_I_3nrwKLb1XR7KRLq1grs

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor