logo
RNTV Live

Se știe adversara Petrolului din Cupa României!

qqqqqqqqqqqq
Cristian Anghelescu

Se știe adversara Petrolului din Cupa României!

Atât de așteptata tragere la sorți pentru prima fază a Cupei României, ediția 2017-2018, a adus Petrolului o adversară modestă.

Este vorba despre FC Regal Sport, adică Academia de Fotbal Atletico Madrid București grupa 1999. Echipă care a câştigat Cupa României pe municipiu!

FC Regal Sport a avut un sezon excelent în Liga a IV-a. Calificată în play-off-ul de promovare în Liga a III-a, deşi are o medie de vârstă de doar 17 ani, echipa pregătită de antrenorii Andrei Nagy şi Mihai Chiriţă a avut un parcurs perfect în Cupa României, unde a cucerit trofeul!

Lotul echipei bucureștene și locul unde va juca cu Petrolul

Iată lotul care a reuşit câştigarea finalei Cupei României:

Voican, Cezar – Moldovan, Chirilă, Padureț, E. Radu, Butoi, Matei, Yerkhov, Lulescu, Turbatu, Izvoranu, Vlad Nițu, Grigore, Chiriță, Chivu, Neagu și Prodan.

Meciul cu echipa bucureșteană va avea loc în Capitală, pe data de 9 august, iar arena unde se va juca este “Coresi”. Pe vremuri aceasta se numea Combinatul Poligrafic București, găsindu-se și acum în spatele Casei Scânteii.

Clubul Regal Sport a fost înfiinţat în septembrie 2011, cand, în urma unei selecţii la nivelul Bucureştiului, au fost aleşi jucători de fotbal cu vârste între 9 şi 12 ani. Primii 20 de jucători au urmat un stagiu de pregătire şi evaluare la Paris Saint Germain.. În prezent, Regal Sport Club Bucureşti are 110 jucători legitimaţi la următoarele categorii de vârstă: U9, U10, U11, U12, U14 și U15. Acestea desfășoară antrenamente de 3 sau de 4 ori pe săptămână, pe terenul Federaţiei Române de Rugby, aflat lângă Arcul de Triumf.

Regal Sport Club București a participat la numeroase competiții internaționale, având rezultate deosebite: Spain Trophy 2012 (Barcelona, Spania), IberCup 2013 (Estoril, Portugalia), Morlaix 2013 și 2014 (Bretania, Franta), Belgrad 2014 (Serbia).​

De-a lungul timpului pe fosta arenă CPB a jucat și echipă de oină, campioană națională de 6 ori, echipă care s-a desființat în 1995. Între 1965-1975, CPB a câștigat de 10 ori consecutiv Cupa României. De asemenea, a existat și echipă de volei feminin la începutul anilor ’50.

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor