logo
RNTV Live

Se strânge lațul pentru unii salariați ai Hipodromului!

lucian radulescu coordonator Hipodrom
Cristian Anghelescu

Se strânge lațul pentru unii salariați ai Hipodromului!

În acestă ultimă decadă a lui noiembrie, Lucian Rădulescu, consilierul delegat al directorului CSM Ploiești, a primit sarcina de a coordona munca celor care răspund de destinele Hipodromului Ploiești.

Nimic nou, acesta a mai avut și încă mai are atribuțiuni pe linia organizării activităților sportive la bazele pendinte de clubul municipalității. Și, pentru că a făcut-o cu aplecare, are acum șansa de a urni și bunul mers al treburilor de acolo.

Dintr-o discuție cu acesta am aflat că proverbul cu gardul și leopardul este perfect aplicabil și la activul aflat la margine de oraș. Mai precis, după numai o săptămână de evaluare, acesta a ajuns la concluzia că mulți dintre cei care lucrează acolo se comportă departe de standardele impuse de un obiectiv atât de important.

Iată ce a spus Rădulescu legat de Hipodrom

“A trecut o săptămână de când am fost mandatat să organizez activitatea la Hipodrom. Este de greu de înțeles, dar sunt mulți salariați pe acolo care privesc în toate direcțiile! Nu vreau să dezvolt prea mult, deocamdată, dar este bine să transmit pe această cale că subsemnatul nu a ajuns acolo să fie simplu pasager, cum zic unii! Pasagerii sunt în tren, autocar sau avion! Vreau să se vadă, la propriu, că activitatea pe care o voi conduce va fi la superlativ! Nu vreau să răspund pentru toate gafele altora! Mai bine elimin răul și gata! Nu vreau să se sperie nimeni, de nimic, dar atrag atenția că voi trage linie în cazul în care unii chiar cred că se află pe propria moșie! Voi acționa fără niciun resentiment, după ce în prealabil îl voi informa pe directorul Silviu Crângașu! Am girul acestuia și vreau să se înțeleagă că Hipodromul nu va mai fi sat fără câini! Declar sus și tare că sunt dezamăgit de cele găsite acolo, încă nu dau vina pe cineva anume dar o să o fac și o să și acționez ca atare! Merg pe ideea că cine va dori să facă treabă o va face și va rămâne! Ceilalți, nu!” a început consilierul delegat al directorului CSM Ploiești.

Ambițiile lui Rădulescu

Acesta a continuat în aceeași notă, specificând că politica ar trebui să stea departe de sport.

“Activele pendinte de CSM, Hipodromul, Sala Olimpia, Stadionul Ilie Oană, Bazinul Vega, sunt bunurile ploieștenilor. Și nu ne vom bătea joc de ele, implicit de ei! Politica va trebui să rămână în plan secund, sportul este principalul obiect de activitate la aceste baze! Și sportul trebuie să renască! Deja vreau să depun un proiect pentru ca elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu handicap să beneficieze de gratuitate la toate bazele sportive administrate de CSM! Scopul hotărât este ca aceste baze să aducă în tribune cât mai multă lume!” a conchis Rădulescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor