logo
RNTV Live

Sebastian Ghiță vine în țară pe 1 mai. Ce îl așteaptă aici

ghita cu barba (Large)
Oana Stoica

Sebastian Ghiță ar putea ajunge în România în două săptămâni, adică pe data de 1 mai. Anunțul vine de la Poliția Română care a fost informată de autoritățile sârbe că fostul deputat este arestat în Serbia pentru 18 zile, începând din data de 14 aprilie.

Arestul preventiv a fost impus de procedurile de extrădare. În acest moment Ministerul Justiției este în legătură cu autoritățile sârbe pentru a perfecta documentele prin care Sebastian Ghiță să fie adus în țară.

Potrivit prevederilor legale, în acest moment  Poliția Română nu mai are competență în acest caz. În cazul în care autoritățile sârbe vor solicita, în momentul extrădării, ca partea română să efectueze escorta în țară a inculpatului, polițiștii români vor efectua acest serviciu.

Sebastian Ghiță are emise pe numele lui două mandate de arestare, iar la momentul în care va fi adus în România, fostul deputat va fi prezentat instanței de judecată din Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor