logo
RNTV Live

Sediu PSD, atacat cu un cocktail Molotov. Pereții au fost stropiți cu benzină

psd_cluj_molotov
rnews

Sediu PSD, atacat cu un cocktail Molotov

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, a reclamat că persoane necunoscute au dat foc unor ziare în faţa sediului filialei judeţene şi au aruncat în faţa uşii un cocktail Molotov.

De asemenea, peste plăcuța cu PSD, cineva a lipit o hârtie pe care a scris PCR.

”Am sesizat Poliţia după ce am descoperit vineri dimineaţă uşa sediului PSD Cluj de pe Bulevardul Eroilor şi pereţii stropiţi cu benzină, o sticlă cocktail Molotov aruncată la intrare şi ziare arse. Poliţia trebuie să verifice ceea ce s-a întâmplat joi seară sau în cursul dimineţii de vineri, şi trebuie urmărite şi imaginile de pe camerele video de la intrarea în curtea partidelor. Ar putea fi un act al unor persoane necunoscute în urma protestului de joi seara pe pe Bulevardul Eroilor. Trebuie să se verifice şi cine a lipit o hârtie pe care scrie PCR pe sigla PSD aflată la intrarea în curte”, a spus Nasra.

Joi seara, câteva sute de clujeni au ieşit în stradă, după ce Tudorel Toader a cerut declanşarea procedurii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA. Protestatarii au blocat traficul în faţa sediului PSD.

Sursa: romaniatv.net

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor