logo
RNTV Live

Semn rău. Săptămâna a început cu stângul. Trei accidente rutiere până în ora 9.00

pieton 5
Mihai Constantinescu

Trei accidente până în ora 9.00

Semn rău. Săptămâna a început cu stângul. Trei accidente rutiere până în ora 9.00.

Nici nu se crăpase bine de ziuă că un bărbat, băut bine de tot şi fără permis, a provocat un accident rutier grav în Albeşti. Când şi-a dat seama ce a făcut a fugit de la locul accidentului. Evenimentul rutier s-a petrecut în Albești, pe DN1B. Şoferul a scăpat mașina de sub control, nu a mai păstrat distanța în mers și a izbit în plin un autoturism care circula în același sens, regulamentar.

Chiar dacă a văzut că l-a rănit pe celălalt șofer, buzoianul a fugit de la locul accidentului. A fost, însă, depistat de polițiștii rutieri într-o benzinărie.

Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcolemie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul are acum dosar penal pentru mai multe infracțiuni și riscă chiar închisoarea.

Puţin după ora 8.00. alte două evenimente rutiere au fost anunţate prin apelul unic de urgenţă 11. Ambele s-au petrecut în Ploieşti.

Primul s-a produs pe Cantacuzino. Un bărbat de 48 de ani a fost acidentat de autobuz (traseul 35). La sosirea echipelor de pe Ambulanţă prezenta traumatism cranian minor, traumatism toracic, traumatism ambe membre superioare si membru inferior st-ng transp UPU.

Al doilea s-a petrecut în Mihai Bravu. O femeia a fost accidentată de un auto. Aceasta, în vârstă de femeie 65 ani, a suferit un  traumatism cranian, hematom frontal stâng,traumatiam abdominal,traumatism genunchi bilateral.

Ambii sunt duşi la spital.

Informaţii puse la dispoziţie de IJP Prahova şi SAJ Prahova

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor