logo
RNTV Live

Senatorul Iulian Dumitrescu, îndemn la redeșteptarea națională

IMG-20170617-WA0034
rnews

” Mă simt onorat să fac parte din echipa învingătorilor”. Este declarația pe care a făcut-o, în urmă cu scurt timp, senatorul prahovean, Iulian Dumitrescu, în cadrul Congresului Național al PNL. Parlamentarul liberal l-a felicitat pe Ludovic Orban, noul lider al formațiunii, susținând că a venit momentul ca PNL să fie “motorul redeșteptării economice naționale și să ne fie recunoscut locul ca stat membru UE”.

 

Liberalul a făcut referire și la un discurs ținut acum o sută de ani de Vintilă Brătianu, prin care acesta cerea ca românii să nu cedeze în fața străinilor.

https://www.youtube.com/watch?v=sCbW7ngT2fw&feature=youtu.be

Senatorul prahovean, Iulian Dumitrescu candidează astăzi pentru funcția de prim- vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă.

Potrivit spuselor parlamentarului, echipa lui Ludovic Orban este cea care va câștiga  alegerile prezidențiale în 2019, cât și pe cele locale și parlamentare, în 2020.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor