logo
RNTV Live

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, ironic la adresa Guvernului. Fiţi şi voi un pic profesionişti!

Iulian Dumitrescu o cheamă pe Carmen Dan la Comisia pentru apărare
Ciprian Radu

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, ironic la adresa Guvernului

Iulian Dumitrescu, senator și președinte PNL Prahova, a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu acid la adresa actualei guvernări. 

Senatorul taxează, printre altele, motivația remanierii efectuate de Tudose. Aceeași din ultima vreme, a social-democraților: lipsa de comunicare.

CITEȘTE și Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, atac dur la adresa PSD: „Dacă PSD guvernează încă 3 ani şi 3 luni economia României va arăta ca după un război nuclear”/VIDEO

Iată comunicatul postat de Iulian Dumitrescu:

Fiţi şi voi un pic profesionişti!

Mihai și Liviu, cei doi pesedişti prieteni pe viață până la următoarea încleștare, ne-au oferit , după mai bine de șase ore de așteptare, un spectacol de proastă calitate. Dezamăgirea a fost pe măsura așteptărilor pe care fiecare cetăţean le-a avut de la liderii principalului partid de guvernământ, PSD.

După discuții intense, iată că au apărut și țapii ispășitori, prietenii Sevil, Rovana și Răzvan. Care nu au nicio vină, nu au făcut nimic greșit, dar… nu au comunicat corect. Prietenii miniștri au performat, au avut numeroase realizări, dar sunt deficitari la capitolul comunicare. Or fi niște autostrăzi gata, unele de care nu a auzit nimeni, care duc de nicăieri niciunde…


Mult mai bine comunică Liviu (Pop, ministrul educației), în ciuda greșelilor gramaticale, Florian (Bodog, ministrul sănătății), chiar dacă a plagiat grosolan în lucrarea de doctorat, Petre (Daea, ministrul agriculturii), care face performanță în promovarea oii, o statuie vie care are dorinţa de a fi înţeleasă de toţi, sau Gheorghe (Șimon, ministrul economiei), care a falimentat toate firmele pe care le-a condus înainte să preia industria României.
Nicio discuție despre binele prietenilor români, despre dezastrul din educație, sănătate, economie sau orice alt domeniu. Prietenii comunică foarte bine, în ciuda problemelor de integritate, competență sau educație.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor