logo
RNTV Live

Serviciul de Ambulanţă Prahova are nevoie de ambulanţieri şi şoferi autosanitară

ambulanta
Mihai Constantinescu

Serviciul de Ambulanţă Prahova are nevoie de ambulanţieri şi şoferi autosanitară. În acest sens, în perioda 15.03.2017-16.03 2017, va fi organizat concurs pentru ocuparea posturilor libere. Este vorba mai exact de un post şofer de autosanitară I pentru staţia Ploieşti şi încă unul pentru Substaţia Băicoi.

Selecţia dosarelor candidaţilor se va face pe 9 martie, urmând ca proba scrisă să se desfăşoare pe 15 martie. În următoarea zi va fi susţinut şi un interviu, ocazie cu care va fi şi o probă practică.

Candidaţii trebui să îndeplinească mai multe condiţii pentru a putea participa la concurs, printre care şi să fie cetăţeni români, să nu aibă condamnări, să aibă diplomă de bacalaureat şi să aibă experinţă de minim şase ani ca şofer profesionist.

Pentru mai multe detalii puteţi consulta linkul http://www.ambulantaprahova.ro/ambulantierisoferi-autosanitara/ sau va puteţi adresa direct la sediul SAJ din Ploieşti.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor