logo
RNTV Live

Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești, program prelungit

carte-electronica-de-identitate_prototip
Mihai Constantinescu

Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești, program prelungit

Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești va asigura un program de lucru prelungit pentru eliberarea de noi cărți de identitate pentru persoanele  cărora le-au expirat, le-au pierdut sau le-au fost furate aceste documente, dar și pentru eliberarea certificatelor de stare civilă duplicate, necesare întocmirii actelor de identitate pentru exercitarea dreptului la vot.

Astfel, Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești  va funcționa, în perioada 25-26 mai 2019,  după următorul program special:

  • SERVICIUL STARE CIVILĂ:

 

  • 25 mai 2019 900-1600         –  doar eliberarea certificatelor de stare civilă duplicate, necesare

întocmirii actelor de identitate pentru exercitarea dreptului la  vot;

 

                                                      900-1200         –  înregistrări decese;

 

–  oficiere căsătorii, conform programărilor efectuate.

 

  • 26 mai 2019  900-1300      –  doar eliberarea certificatelor de stare civilă duplicate, necesare

întocmirii actelor de identitate pentru exercitarea dreptului la vot;

 

–  oficiere căsătorii, conform programărilor efectuate.

 

  • SERVICIUL EVIDENŢĂ INFORMATIZATĂ A PERSOANELOR :

 

  • 25 mai 2019 800-1600                  

 

  • 26 mai 2019     700-2100                  

 

Facem precizarea că, în zilele de 25 și 26 mai 2019, pot depune documente pentru eliberarea actelor de identitate numai persoanele cu drept de vot, care nu au sau dețin un act de identitate cu termenul de valabilitate expirat.

 

Pentru eliberarea unui nou act de identitate (carte de identitate sau carte de identitate provizorie), ca urmare a expirării termenului de valabilitate, pierderii, furtului, deteriorării sau distrugerii actului de identitate, cartea de identitate se întocmește și se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei și a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, datei de naștere, statutului civil, cetățeniei române și a domiciliului.

 În cazurile în care nu pot fi prezentate anumite documente, respectiv certificate de stare civilă sau dovezi cu privire la domiciliu, se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care se vor depune și trei fotografii de ¾ cm.

Reamintim că, Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești  are sediul pe  Bulevardul Independenței nr. 10.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor