logo
RNTV Live

Sfârșitul de octombrie aduce la Ploiești bunătăți tradiționale și dichisuri lucrate manual

55627736_2155038347911471_6664416241131716608_n
Mihai Constantinescu

Sfârșitul de octombrie aduce la Ploiești bunătăți tradiționale și dichisuri lucrate manual, la Ploiești Shopping City

Pregătiţi-vă să vă umpleţi cămările pentru că sfârșitul de octombrie aduce la Ploiești bunătăți tradiționale. Cei care vor să facă un cadou imedit pot cumpăra de aici dichisuri lucrate manual.

Vizitatori târgului vor fi ademeniţi cu preparate din carne de vită sau de porc, băițuite natural, cu condimente și usturoi și cu brânzeturile tradiționale proaspete și maturate, cașcavaluri gourmet, cu ardei, chimen sau piper. Și pentru că știm că sunt si iubitori de dulciuri, chiar și printre adulți, veți putea cumpăra turtă dulce pictată manual, ciocolată de casă și halviță și covrigi argeșeni crocanți și rumenți.

Artiștii prezenți la târg își vor etala dichisurile minunate migălite cu pricepere: bijuterii din pietre semiprețioase, lemn și lână împâslită, săpunuri naturale, tablete aromatizate cu parfumuri naturale și flori uscate, pentru încăperi, păpuși lucrate manual din material textil și din lână împâslită, tricouri pictate, obiecte de decor din hârtie și sticlă reciclate, îmbrăcăminte și încălțăminte croșetată.

Și pentru că se apropie Halloween, vă este recomandat un atelier tematic gratuit organizat de Ploiesti Shopping City desfășurat în zona scărilor rulante, la care copii înscriși își vor crea propriul dovleac, fie el prietenos sau înfricosător, fiecare după cum și-l imaginează, folosind tehnica șervețelului. Timp de o oră, în intervalul orar 16:00 -20:00, în grupe de câte 12 copii, îndrumați de echipa Târgului cu Bunătăți și Dichisuri, copii vor petrece timp de calitate, învătând în același timp lucruri noi.

Târgul este organizat în perioada 31 octombrie-3 noiembrie.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/este-ultimul-week-end-cand-puteti-merge-pe-transfagarasan-decizia-se-aplica-de-luni/?fbclid=IwAR1ookbi4maGSJjtRISqTwLfK_Ug_6K2TkXI53xxbY_p9-K1F0lq-LJpYJU

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor