logo
RNTV Live

SGU MINTE? Ce spune despre mașinile blocate PREFERENȚIAL

masini parcate ilegal
rnews

SGU  minte sau se asunde după lege?

RepublikaNews a publicat pe data 13 august un articol în care se vede clar cum angajații SGU au blocat roata unui șofer, fără a lua în calcul trotuarele pline cu mașini parcate ilegal. La solicitarea Republikanews, SGU a transmis un răspuns care nu are nicio legătură cu realitatea.

În răspuns se arată că atunci au fost blocate alte 4 mașini, în timp ce în imaginile suprinse de către reporterii noștri, se vede clar cum aceștia blochează masina în cauză si pleaca. Mai mult, soferul in cauza da vina pe faptul ca masina lui a atras atentia pentru ca este inmatriculata in alt judet. Cat despre avariile produse de cărte angajații SGU, concucerea instituției nici nu recunoaște.

Iată răspunsul transmis de către SGU! Invocări de legi și dovezi inexistente pentru celelalte mașini blocate pe aceeași stradă în acel interval de timp.

Stirea inițială aici:

https://portal.republikanews.ro/video-angajatii-sgu-ploiesti-aplica-legea-la-japca-cum-sunt-alese-masinile-parcate-ilegal-pentru-a-fi-blocate/

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor