logo
RNTV Live

Şi-a înscenat moartea, iar apoi a devenit milionar în dolari. Descoperirea a fost făcută după 7 ani

şi-a înscenat moartea sursa observator.tv
Mihai Constantinescu

Milionar în dolari după “deces”

Şi-a înscenat moartea, iar apoi a devenit milionar în dolari. Descoperirea a fost făcută după 7 ani.

Totul a început în anul 2011, când Igor Vorotinov, 54 de ani ! a murit”. Conform planului, acesta şi-a dat ultima suflare în Republica Moldova. Bărbatul trăia în Minnesota alături de soţie şi fiul lor de 28 de ani.

Indiciile de la acea vreme conduceau clar pe pista că moldoveanul este cel care a decedat. Au fost găsite lucruri importante la faţa locului care conduceau la acestă concluzie. Este vorba despre pașaport, carduri de hotel și numere de telefon de contact. Soţia a venit într-un suflet din SUA la Chiişinău pentru a confirma că este vorba de soţul său. Astfel, a obţinut un certificat de deces şi a incinerat cadavru, notează Observator.tv.

Planul şi-a continut cursul firesc după acest moment. Soţia a organizat chiar și o înmormântare la cimitirul Lakewood din Minneapolis și a prezentat certificatul de deces autorităților americane pentru a încasa poliţa de asigurare a soţului ei.

23 martie 2012, Irina devenea milionară, datorită “morții” soțului ei. Imediat a transferat 1,5 milioane de dolari într-un cont deschis pe numele fiului său, Alkon Vorotinov.

 Pe 27 noiembrie 2013, Alkon a fost oprit de către vameșii din Detroit, Michigan, în timp ce se întorcea din R. Moldova. Aceştia i-au confiscat computerul şi aici au fost găsite fotografii realizate în primăvara anului 2013 în care apărea Igor Vorotinov, viu și sănătos, deși “murise” de doi ani, potrivit sursei citate
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor