Şi totuşi vom avea autostradă. CNAIR susţine că în buget sunt prevăzute sume şi pentru autostrada Comarnic- Braşov

Şi totuşi vom avea autostradă! Reprezentanţii CNAIR sustin că în buget sunt prevăzute sume şi pentru autostrada Comarnic-Braşov.Reactia vine după ce în presă au aparut informaţii că Ministerul Transporturilor a scos de pe lista priorităţilor unele lucrări de infrastructura, precum autostrăzile Comarnic-Braşov şi Targu Mures – Iaşi.

Joi, la sediul CNAIR, a avut loc o întâlnire între ministrul Transporturilor, directorul general al CNAIR şi reprezentantii directiilor regionale, în care s-au tsabilit priorotăţile companiei.

Potrivit companiei de drumuri, sunt asigurate sursele de finanţare pentru toate proiectele cuprinse în actualul program de guvernare, iar proiectele aflate în faza de execuţie sunt prioritare.

Totodată, ar exista sume alocate şi pentru proiectele în pregătire precum autostrăzile Comarnic – Braşov şi Târgu Mureş – Iaşi sau drumul de mare viteză Ploieşti – Paşcani, la capitolul ”Alte cheltuieli de investiţii”.

În proiectul de buget al Ministerului Transporturi pentru acest an, la capitolul respectiv apare o sumă totală propusă de 1,935 miliarde lei.

sursa ziare.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...