logo
RNTV Live

Simona Halep, demonstrație de tenis și de putere la Australian Open!

Halep, in semifinale australian open 2018
Cristian Anghelescu

Simona Halep, demonstrație de tenis și de putere la Australian Open!

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce a trecut în două seturi, 6-3, 6-2 de Karolina Pliskova şi o va întâlni în faza următoare pe Angelique Kerber, locul 16 WTA.

Primul set

primul set a debutat greoi pentru Simona Halep. Cehoaica a servit foarte bine în primul game şi a reuşit un break. S-a ajuns la 3-0 pentru Pliskova iar Halep şi-a câştigat serviciul după ce a salvat o minge de break. A urmat demonstrația Simonei. Ea a jucat fără greşeală şi a reuşit o serie de 6 game-uri consecutive, impunând-se cu 6-3, după 38 de minute de joc.

Setul secund, ultimul

Setul secund a început cu românca la serviciu. Ea s-a impus după ce a salvat două mingi de break. Karolina Pliskova a reuşi să câştige primul game după 9 game-uri consecutive ale constănțencei. Până la final Halep a mai pierdut doar un singur game şi s-a impus în setul secund cu 6-2. Meciul s-a încheiat după 72 minute!

Simona Halep va încasa un cec în valoare de 573 000 de euro.

Ea o va întâlni în semifinale pe Angelique Kerber, cea care a a trecut în sferturi de Madison Keys, în două seturi 6-1, 6-2 după 51 de minute.

Meciul se joacă mâine dimineață, la ora 07:00, fiind televizat de Eurosport.

sursa foto: gettyimage

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor