logo
RNTV Live

Simona Halep joacă finala la Australian Open! EXCEPȚIONAL!

halep finala la Australian open
Cristian Anghelescu

Simona Halep joacă finala la Australian Open! EXCEPȚIONAL, ULUITOR!

Duelul din semifinalele Australian Open dintre Halep şi Kerber, programat în această dimineață, a fost un meci pentru istorie.

Campioana noastră are ocazia să ajungă în ultimul act la al doilea turneu de Grand Slam, după ce în anii trecuţi a făcut două finale la Roland Garros.

A făcut un  prim set de poveste câștigând cu 6-3 dar l-a cedat pe următorul cu 4-6, după un ultim game plin de greşeli.

Un ultim set plin de dramatism

În set decisiv, Kerber a început cu un break dar Simona a răspuns cu re-break după ce ratase oportunitatea de patru ori! Un game cu presiune maximă!

Constănțeanca a trecut la conducere după un game câșticat relativ ușor dar Kerber a egalat la doi. Simona s-a concentrat și și-a făcut serviciul, chit că oboseala își punea amprenta tot mai mult, 3-2. Tot mai multe greșeli neforțate au apărut și îmbucurător este că adversara a greșit mai mult!

Ambele sportive și-au făcut serviciul, 4-3, dar pentru a ajunge aici românca a avut parte de un moment care, cu siguranță, a contat. Astfel, la 3-3 și 0-30, ea a fost surprinsă de camere cu o privire și un murmur care au spus totul despre cine va urma să câștige! Ea a întors definitiv soarta meciului și, imediat, a reușit break și șansa de a servi pentru meci!

Kerber a răspuns cu re-break, 5-4, și a și egalat la cinci, după ce Simona a avut două mingi de meci!

La 5-5, ea a servit dar nu a reușit să se echilibreze emoțional cedând un game foarte important, 5-6! Incredibil pentru toată asistența, Angelique a câștigat trei game-uri consecutiv, de la 5-3, dar Halep a egalat, dramatic, după ce a anulat, la rându-i, două mingi de meci, 6-6! Imediat, a trecut la conducere, pe propriul serviciu, 7-6, a fost egalată – din nou dramatic! – și a trecut încă odată la conducere, 8-7! A făcut un ultim break și a câștigat meciul, 9-7 în decisiv!

Ea s-a calificat în finală, acolo unde o va întâlni pe Caroline Wosniacki, daneza impunându-se în prima semifinală în dauna belgiencei Elise Mertens, 6-3, 7-6 (2).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor