logo
RNTV Live

Sindicaliștii de la Ambulanță pregătesc ample proteste! Vezi când

camion
Ciprian Radu

Sindicaliștii de la Ambulanță pregătesc ample proteste!

Sindicaliștii de la Ambulanță pregăstesc un protest amplu la nivel național. Angajații acestui serviciu vital sunt nemulțumiți din cauza grilei de salarizare care intră în vigoare la începutul anului viitor. 

Pe lista revendicărilor se mai află dotarea parcului auto al Serviciului, dar și deficitul de personal.

Primul acțiune de protest va fi organizată chiar mâine, 28 septembrie.

Astfel, la ora 11.00, va începe un miting de sensibilizare prin care sindicatul FNSAR încearcă să atragă atenția Guvernului.

CITEȘTE și Un taximetrist din Ploieşti a intrat în stop cardio-respirator în timpul serviciului. Echipele de medici de pe ambulanţă încearcă să-l salveze de la moarte

Astfel, la ora 11.00, ambulanțele aflate în așteptare vor porni sistemele de avertizare luminoasă și acustică, timp de 30 de secunde.

Se va da apoi citire comunicatului, pe care îl puteți vedea mai jos. La ora 13.00, ambulanțele aflate în așteptare vor porni din nou sirenele și luminile, de data aceasta timp de 1 minut.

FNSAR anunță că activitatea Serviciului de Ambulanță nu va fi afectată în niciun fel.

Este, deocamdată, o acțiune de sensibilizare, în condițiile în care, pe 4 octombrie, expiră termenul legal la care Guvernul trebuie să răspundă revendicărilor. Sau să cheme seindicatul la discuții.

În caz contrar, FNSAR anunță că se poate ajunge chiar la grevă generală!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor