logo
RNTV Live

Sindicaliştii TCE Ploieşti ameninţă cu greva generală începând de luni! Vezi de ce

greva TCE 2
Raluca Eparu

Degeaba au mers sindicaliştii de la TCE la Inspectoratul de Muncă Prahova. În urma medierii pe care această instituţie a făcut-o astăzi, nu s-a ajuns la nicio concluzie favorabilă. Practic, majorările salariale pe care le doresc angajaţii şi care ar trebui date potrivit legii şi contextului general rămân la mila consiliului local.

“Nu s-a ajuns la niciun acord. Am mers la primărie unde oricum se cunoaşte bine situaţia şi unde am lăsat mai multe acte. Nu putem să ne permitem sub nicio formă să facem majorări salariale în valoare de 300 de lei. Nu avem aceşti bani! De altfel legea precizează clar: se acordă această majorare dacă nu există pierderi pe anul trecut şi noi avem, sau dacă există posibilitatea de realizare de venituri pe anul acesta, ori deocamdată nu se întrevede aşa ceva! Nu ştiu dacă rapoartele lăsate vor fi introduse pe ordinea de zi a şedinţei consiliului local de vineri”, ne-a declarat directorul TCE, Nicolae Alecsandri.

În cazul în care nu li se vor acorda majorările de către consiliu local, sindicaliştii din TCE vor declanşa grevă generală.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor