logo
RNTV Live

Sindicaliştii TCE Ploieşti îşi cer drepturile în şedinţa consiliului local

WhatsApp Image 2017-03-31 at 13.07.26
rnews

Aglomeraţie astăzi în şedinţa consiliului local Ploieşti. Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ a fost parcă, luată cu asalt, de sindicaliştii TCE Ploieşti, dar şi de suporteri ai echipei de fotbal Petrolul.

Primii au venit să explice încă o dată aleşilor că nu mai lucra aşa, cu maşini vechi cu care îi pun zilnic în pericol pe călători şi cu salarii mici. Dacă nu le vor fi ascultate revendicările şi consilierii nu vor aproba o sumă de bani care să intre în conturile societăţii pentru a-şi putea primi salarii majorate, angajaţii ameninţă cu declanşarea grevei generale începând de luni.

Pe ordinea de zi nu există un proiect care priveşte situaţia TCE Ploieşti, dar directorul acestei societăţi a lăsat două rapoarte la primărie şi speră că vor fi discutate în şedinţa de astăzi.

În ceea ce-i priveşte pe suporteri, aceştia au venit pentru a susţine aprobarea parteneriatului public privat între Primăria Ploieşti şi Asociaţia Clubul sportiv Petrolul 52 pentru punerea în valoare a mărcii Petrolul.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor