logo
RNTV Live

Singura plajă ecologică, acoperită parțial cu beton

plajă ecologică
Daniel Costache

Betonul, regele spațiului verde

În urmă cu 4 ani, bucureștenii se puteau mândri cu o plajă ecologică construită la doi pași de casele lor. Bucuria lor nu a durat însă prea mult. Plaja amenajată cu bani publici a fost parțial betonată de către primăria sectorului 4. Cei mai mulți cred că pe suprafețele betonate vor apărea restaurante, chiar dacă autoritățile spun că aici vor fi montate aparate de fitnes.

Au distrus spațiul verde

Peste 200 de bucureșteni se bucurau zilnic de plaja aflată la câțiva pași de polivalentă. Acum sunt dezamăgți când văd tonele de beton care au acoperit o importantă suprfață a spațiului verde.

„Nu gândesc nici cât o găină. Sunt fără creier! Atâta timp cât te lipseşti de verdeaţă, când tu în loc să multiplici aceste suprafeţe de care ducem dorul. Suntem noi vinovaţi, în primul rând, cei care alegem”, a declarat un cetătean pentru  digi24.ro

Oamenii reacționează

Potrivit digi24.ro, mai mulți cetăţeni care critică prezenţa giganților de beton, au depus la primărie mai multe sesizări în acest sens. Cât despre montarea unor aparate de fitnes, nici nu poate fi vorba, susțin oamenii. în apropierea parcului zac deja astfel de aparate pe care nu le folosește nimeni.

Citeste continuarea aici:

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/video-betoane-in-singura-plaja-ecologica-din-bucuresti-776681

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor