logo
RNTV Live

Singurul club de DARTS acreditat din Prahova a dat startul competițiilor din acest sezon

ECHIPA WDC
rnews

DARTS-ul prinde viață în Prahova

De mai bine de jumătate de an, în Ploiești funcționează A.S.C. Wolf Darts Club, singurul club sportiv din Prahova afiliat la Federația Română de Darts.

8 jucători din Ploiești s-au înscris deja pentru Liga Județeană de Darts Prahova.

4 minisezoane cu pauză de o saptămână între ele vor face ca acest sport să devină tot mai cunoscut în județ. Interesant este că în perioada acestor pauze pasionații acestui sport se pot înscrie în cadrul competiției.

Meciurile și clasamentul ligii sunt afișate atât pe pagina de facebook a clubului fb.com/wolfdartsclub, cât și pe pagina Federației Române de Darts la adresa http://federatiedarts.ro/ligajudetelor.html?s=14&se=1 .

La finalul ediției, primii 4 jucători din clasament, vor participa la Finala Ligii Naționale, câștigătorul acestei competiții având un loc asigurat în Echipa Națională a României!

„Dartsul este un sport de familie! Este distractiv, relaxant și educativ! Așteptăm cât mai mulți ploieșteni, băieți și fete, domni și doamne, să vină alături de noi și să-și descopere pasiunea pentru darts.” a declarat președintele fondator al clubului W.D.C . Ploiești, Vlad Petre.

A.S.C. Wolf Darts Club Ploiești a fost fondată în ianuarie 2018 și a reprezentat pentru prima oară orașul nostru la cel mai important festival de Darts din sud-estul Europei ( Romanian Darts Festival ), reușind să se prezinte cu o echipă de 7 jucători și 2 jucătoare.

În acest an competițional, clubul are înscriși 4 jucători și o jucătoare în Campionatul Național, iar în curând va deschide Academia de Darts Ploiești pentru copiii cu vârste cuprinse între 12-18 ani.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor