logo
RNTV Live

Singurul om din lume care ştie să spele banii este un român. Premiat la Geneva

Singurul om din lume care ştie să spele banii este un român. Premiat la Geneva
Mihai Constantinescu

Singurul om din lume care ştie să spele banii este un român. Premiat la Geneva.

Se numeşte Remi Rădulescu, este patronul unei firme de instalaţii din Timişoara şi a fost premiat cu aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, pentru o invenţie care a uimit o lume întreagă: maşina de spălat bani.

Timişoreanul spune că fiecare bancnotă poate avea 3.000 de microorganisme şi că oamenii se pot îmbolnăvi folosind bani, fără ca măcar să ştie de ce. Acest lucru l-a determinat să inventeze o maşinărie care să elimine acest pericol.  Este vorba despre  un sistem ce sterilizează bancnotele şi monedele şi care ar putea fi folosit în toate băncile din lume şi în societăţi comerciale.

Prototipul a fost conceput de inventatorul timişorean dintr-o casă de bani din inox, o lampă UVG termicidală cu emisie de ozon şi un bloc automat care face legătura între caserie şi lampa germicidală.

sursa https://vocea.biz/social/2017/apr/17/cu-mainile-curate-romanul-care-a-inventat-masina-de-spalat-bani-care-dezinfecteaza-bancnotele-video/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor