logo
RNTV Live

Situaţia traficului pe Valea Prahovei ACUM

Circulaţie restricţionată pentru desfăşurare de evenimente culturale
Mihai Constantinescu

Situaţia traficului pe Valea Prahovei ACUM

Potrivit IJP Prahova, traficul este foarte intens pe DN 1 până/în staţiunile montane Comarnic, Sinaia, Busteni, pe sensul către Braşov, inclusiv prin localitatile Breaza şi pe strada Zamora din Buşteni.

Aproape 350 de poliţişti, cu aproape 150  de autospeciale vor fi la datorie, zilnic, în minivacanța de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor. Folosiți cu precauție articolele pirotehnice, iar, în caz de nevoie, apelați la Serviciul 112.

Potrivit unui comunicat de presă, din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, aproape 240 sunt poliţişti de ordine publică, peste 50 sunt de la rutieră, peste 20 de la investigaţii criminale, iar restul sunt de la celelate structuri, respectiv poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigarea criminalității economice și luptători de intervenţie rapidă.

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă, activități cultural-artistice), la care sunt aşteptate să participe un număr mare de persoane.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor