Situaţie critică!???.??? ?? ??????????? ?? ?????????? ?????? ?? ?????? din Ploiești riscă să râmână fără apă caldă şi căldură. Ce spun cei de la CJ Prahova

Situaţie critică!???.??? ?? ??????????? ?? ?????????? ?????? ?? ?????? din Ploiești riscă să râmână fără apă caldă şi căldură. Ce spun cei de la CJ Prahova

Situaţie critică la Ploieşti! ???.??? ?? ??????????? ?? ?????????? ?????? ?? ?????? din oraş sunt în pragul de a rîmâne fără apă caldă şi căldură în apartamente. Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader,  a ???????at ?????? primăriei ?????ș?? să își ????? ????????????????? față de  ???????????  pentru ??????????? acestui sistem în ?????????????? ???. ????????? ????ț??? ??????? şi-a aratat disponibilitatea de a transmite ?? ????? ??????? către municipalitatea ploieșteană ???????? ?? ??????ț?? ? ???????? ??????? ?? ?? ?????.

Mai mult acesta a suţinut că despre această problemă s-a sşiut de foarte mult timp.

„S-a vehiculat ideea că nu s-ar fi primit notificări privind o posibilă întrerupere a alimentării cu ??????? ??????ă din partea operatorului, lucru care este complet eronat.
1. Veolia Energie Prahova a somat Primăria Ploiești și Consiliul Judetean Prahova încă din luna septembrie a anului 2018 în legătură cu posibilitatea întreruperii furnizării energiei termice. La data de ?? ?????????? 2018, Veolia Energie Prahova a transmis o notificare în care se arată că Veolia Energie Prahova este îndreptățită să notifice Concedentului încetarea contractului de Concesiune. Cu toate acestea – se preciza în notificarea din luna septembrie 2018 – pentru a nu afecta locuitorii municipiului Ploiești, în beneficiul cărora este furnizat serviciul public, Veolia Energie Prahova înțelege să asigure furnizarea serviciului public și în perioada sezonului de încălzire 2018-2019.
2. De asemenea, o altă adresă transmisă de Veolia Energie Prahova în luna octombrie a anului trecut, arată că neajustarea tarifului – în condițiile unei creșteri a prețului gazelor naturale cu ??% din anul ????, când a avut loc ?????? ???????? a prețului ????????????, arată că în lipsa susținerii financiare Veolia Energie Prahova se poate regăsi în orice moment în situația de a nu mai putea asigura furnizarea serviciului.
3. Avizarea creșterii prețului ???????????? de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei implică ajustarea la nivelul Consiliului Local Ploiești a tarifului, în caz contrar, Veolia Energie Prahova are dreptul de a chema în instanță Primăria Ploiești, acest lucru însemnând câștigarea unui eventual proces și, implicit, o recuperare a fondurilor care ar trebui să provină din creșterea tarifului.
4. Elaborarea documentației pentru organizarea licitației este ???????? în ??????ț?? Primăriei #Ploiești. Caietul de sarcini și demararea tuturor procedurilor pentru încheierea unui alt contract de producere și furnizare a energiei termice sunt atribuțiile serviciilor specializate ale municipalității ploieștene”, spune preşedintele CJ Prahova într-o postare pe Facebook.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu carater ilustrativ

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here