logo
RNTV Live

Situație critică la CSM! Consilierii locali reacționează!

WP_20160830_18_28_11_Pro
rnews

Situația de la Clubul Sportiv Municipal este critică! După ce anunțul conform căruia CSM și-a suspendat activitatea a fost făcut public, consilierii locali au început să ia atitudine. Astfel, consilierul Ștefan Dănescu și-a exprimat punctul de vedere în legătură cu situația dramatica în care se găsește, în acest moment, Clubul Sportiv Municipal: “Înainte de a fi consilier sunt ploieștean. M-am născut și am crescut în acest oraș minunat și familia mea a sprijinit întotdeauna sportul ploieștean. Ceea ce se întâmplă acum este revoltător! Sunt dezamăgit și indignat, nu înțeleg cum s-a ajuns în situația în care sportul de performanță este distrus cu bună știință de o funcționară care refuză sistematic să soluționeze problema financiară a acestui club care, în ultimii ani ne-a făcut pe toți să fim mândri că suntem ploieșteni. Înțeleg că a fost dată o viză favorabilă din partea Departamentului Juridic al Primăriei și voi solicita în mod oficial să mi se comunice în ce condiții a fost acordată această viza și care sunt motivele pentru care Nicoleta Crăciunoiu continuă să refuze virarea banilor către CSM, bani care, de fapt, reprezintă salariile sportivilor “.
Republikanews a prezentat în nenumărate rânduri situația dramatică cu care se confruntă Clubul Sportiv Municipal și vom încerca, în continuare, să sprijinim toate eforturile făcute pentru rezolvarea acestei situații. Situație care, de fapt, reprezintă o rușine pentru un oraș ca Ploieștiul.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor