logo
RNTV Live

Şoc în lumea mondenă. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit. Ce au hotărât cei doi

sursă foto Cancan
Mihai Constantinescu

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav rămân prieteni

Şoc în lumea mondenă. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit. Ce au hotărât cei doi.

Drumurile celor doi se despart, din nou, dar sunt pregătiţi să rămână în relaţii bune, de prietenie, de dragul fetiţei lor, Sofia Natalia.

“Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămane prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni mături, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre. Va suntem recunoscători că ați fost mereu alături de noi și, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectați alegerea. Ne dorim și sperăm că orice speculație să se oprească aici. Va mulțumim și va asigurăm de toată aprecierea și afecțiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu și Victor Slav, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

Cei doi s-au căsătorit în 2013 însă s-au despărţit din cauza infidelităţii. La scurt timp au decis să se împace însă nu s-au recăsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor