logo
RNTV Live

Șocant! Ghiță – ras în cap și cu barbă. Fratele lui i-a condus pe polițiști la el

ghita cu barba (Large)
Oana Stoica

Detalii tot mai șocante ies la lumină după ce Sebastian Ghiță a fost prins în Belgrad. Conform ministrului de interne, Carmen Dan, Alexandru Ghiță (FOTO), fratele fostului deputat, a fost cel care l-a demascat pe urmăritul internațional. Fără intenție însă.

Alexandru este urmărit de servicii. El a plecat dins Istambul spre Serbia. Noaptea trecută, când Sebastian Ghiță a fost prins, Alexandru îl însoțea.

Ghiță a încercat să se legitimeze cu documente false și s-a dat drept cetățean sloven. A negat inițial că ar fi urmăritul internațional, dispărut de aproape patru luni din România.

Pe lângă actele false, Ghiță a încercat să-și schimbe și înfățișarea. În momentul prinderii, fostul deputat era ras în cap și avea barbă. Era îmbrăcat sport.

Serbia nu este țară membră UE și procedura de extrădare este mai laborioasă, dar nu trebuie să depășească 40 de zile. Deocamdată, va avea loc o identificare formală a fostului deputat, la Belgrad. El s-ar afla acum într-o secție de poliție din Belgrad.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor