logo
RNTV Live

Şoferii au dat de necaz! Adio contestaţii! Decizia aparţine completului Înaltei Curţi şi a fost publicată în Monitorul Oficial. Află despre ce este voba

rSchumacher de Prahova, adarele
Mihai Constantinescu

Şoferii au dat de necaz! Adio contestaţii! Decizia aparţine completului Înaltei Curţi a fost publicată în Monitorul Oficial. Judecătorii Curţii Supreme au lămurit cine poate da amendă pentru depăşirea vitezei: poliţistul care face înregistrarea video sau colegii săi care află prin staţie pe cine să oprească.

Chestiunea a fost tranşată definitiv în instanţă. Poliţistul rutier poate încheia procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei pe baza informaţiilor comunicate prin radio de către operatorul radar, aflat în alt loc decât acela în care se află poliţistul rutier.”, a decis instanţa supremă.

Procesul a fost deschis la sesizarea unui avocat din Caraş Severin.

Mii de şoferi români, amendaţi de alţi poliţişti decât cei care au înregistrat viteza, contestau an de an aceste sancţiuni. După decizia Curţii supreme, ei nu mai au nicio şansă de câştig.

sursa Digi 24.ro

sursa foto Gândul info

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor