Sondaj eJobs.ro : 61% dintre angajaţii români au declarat că sunt fericiţi la locul de muncă

sponsor

Peste 61% dintre angajații din România, care au participat la sondajul din cadrul campaniei #HappyLaJob derulată de eJobs, spun că se simt minunat la actualul loc de muncă. Campania s-a desfășurat online pe platforma eJobs.ro şi peste 123.000 de români, atât angajați, cât și antreprenori, directori de companii sau bloggeri din toată țara, și-au declarat nivelul de fericire, prin răspunsuri la o serie de întrebări, în perioada octombrie-noiembrie 2016. Chestionarul #HappyLaJob a  început cu o întrebare simpă:  „Ești Happy?”, la care 65% dintre participanți au răspuns pozitiv. Evaluarea a fost făcută prin intermediul a cinci caracteristici ale muncii: pasiunea, onestitatea, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, impactul activității în cadrul companiei și evoluția în carieră.

  • Pasiune: „Ia te uită, ai ajuns la sfârșitul zilei! Dar… ai pus măcar un pic de pasiune în ce-ai făcut azi?” – 68% dintre respondenți s-au declarat pasionați de jobul lor și au confirmat că pun pasiune în ceea ce fac în fiecare zi.
  • Onestitate: „Știi cum e cu minciuna și picioarele ei scurte. Îți place cât de <pe bune> sunt lucrurile la jobul tău?” – 56% dintre participanți simt că au parte de transparență la locul de muncă.
  • Echilibru: „Reușești să-mparți cu măiestrie orele la job, ca să-ți rămână și pentru acasă?” – 63% dintre respondenți spun că reușesc să atingă un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.
  • Impact: „A fi sau a nu fi… doar un angajat. Simți că îți lași amprenta la locul de muncă prin ce faci?” – 70%, cel mai mare procent din întregul sondaj, simt că munca lor face diferența în companie sau în societate, într-un fel sau altul.
  • Evoluție: „Hai să facem cunoștință cu tine peste 5 ani. Te vezi tot la același loc de muncă?” – 46% consideră că au locul și oportunitățile necesare pentru a evolua la job. 

citeste in continuare:

6 din 10 români sunt fericiți la job

sponsor

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here