logo
RNTV Live

Şosete la pantofi sau la sandale-ultima fiţă în modă!Bloggerul Loredana Chelba vă explică cum să le purtaţi

14643025_1284794931552374_623394978_n
rnews

A venit frigul, ştim, dar dacă sunteţi cu maşina şi doriţi ca la o întâlnire cu prietenii, la un pub sau la un club să fiţi centrul atracţiei poate că nu ar strica să ieşiţi puţin din starea de confort. Bolggerul Loredana Chelba vă propune şosetele. Da, aţi înţeles bine! Şosete purtate la pantofi, dar şi la sandale! Dar în niciun caz cu dress pe sub ele.

14689739_1284797128218821_49150053_o“From ‘a fashion don’t’ to ‘a fashion do right now’!

Dacă și tu probai când erai mică sandalele cu toc ale mamei încălțată cu o pereche de șosete, cred că ai avut un fler de designer pe care nu l-ai dezvoltat :)) Sandale și șosete. Două cuvinte absolut oximoronice, ai zice. În lume, există chiar o asociere a lor cu ideea turiștilor fugăriți, prinși în ofsaid de o vreme capricioasă?Și totuși, deja știți că trăim vremuri nebune, unde, da, este posibil să porți sandale/pantofi eleganți cu șosete. Deși multă vreme această combinație a fost abolut de neacceptat, atât pentru femei cât și pentru bărbați, în primăvara lui 2016 s-a dat startul acestei nebunii și pentru bărbați, cu ocazia Men’s Fashion Week unde am regăsit combinația avangardistă în foarte multe prezentări ale marilor designeri , cum ar fi: Versace, Bottega Veneta sau Calvin Klein . Vă vine să credeți sau nu, nimic nou sub soare, acest trend este de fapt o reinventare a modei anilor ’50! Dincolo de faptul că această combinație atrage atenția, iar daca optezi pentru modelul de sandală și ciorap, corect, efectul vizual este absolut fabulos, plus că este foarte comod! Eu? Iubesc combinația aceasta! Am purtat-o deja toamna aceasta, am avut o senzație de “au innebunit salcâmii și tu vrei să fiu cuminte” pe fundal de November Rain, al celor de la Guns N’ Roses. Și ce să mai, mi-a fost și bine din punct de vedere termic :)) În mod normal n-aș fi putut ieși afară din casă în sandale, într-o seară de octombrie. Designerii recomandă ca atunci când purtați sandale cu șosete să aveți grijă să lasați piele la vedere, între ciorap și fustă/pantalon ca să nu obții un efect de fugit de acasă în pijamale, mai ales când e vorba de sandale cu talpă joasă. Ideea este simplă, aveți grijă ca modelul sandalei să fie unul care se pretează, nu merg sandalele cu talpă/toc care te duc cu gândul la vară, alege un model de sandală mai robust, o talpă de lemn sau alt material rigid, iar șosetele trebuie să contrasteze ca și nuanță/material cu sandala. Creativitatea nu trebuie să aiba limite, dar fiți atente, linia între cool și penibil este foarte subțire. Conchid, dacă nu ai curaj vestimentar în general, nu purta asta, o să se vadă pe tine și rezultatul wow va fi bau, vorba domniței de Alba.Cu drag, Loredana Chelba”

mai multe subiecte pe teme de acest gen găsiti pe www.vitejiepetocuri.ro, bloggul Loredanei

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor