logo
RNTV Live

Spectacol pe Hipodrom. Ambasadorul Federației Ruse, prezent la Ploiești

rnews

Invitat de onoare pe Hiprdomul din Ploiești

Ambasadorul Federației Ruse a participiat astăzi, alături de soție și o nepoată, la o nouă reuniune hipică ce a avut ca principal punct de atracție cursa semiclasică „Premiul Agriculturii”.

După încheierea celor patru curse de trap din program , festivitatea de premiere a fost cu siguranță un moment special al zilei. 

Ambasadorul rus a înmânat câștigătorului Marele Trofeu pentru “Premiul Agrigulturii” ,însoțit de o sticlă de vin alb cu foiță de aur, oferit de Casa Bolgiu.

Lucian Rădulescu, directorul adjunct la CSM Ploiești, i-a oferit ambasadorului, în semn de recunoștință, un tablou și o sticlă de vin, unic în România, oferit deasemnea de către Casa Bolgiu.

Reuniunea a fost deschisă de „Premiul Kind”, la ora 10.30 și s-a încheiat cu un spectacol oferit de către crescătorii de ponei.

 

Printre invitații de seamă s-a numărat și deputatul prahovean, Laura Moagher, cea care a participat inclusiv la înmânarea premiilor, alătri de ambasadorul rus.

Galerie foto:

Citește și:

https://portal.republikanews.ro/cursele-de-pe-hipodromul-ploiestean-ar-putea-fi-vazute-in-toata-romania-tvr-este-interesata-sa-transmita-in-direct-reuniunile-oficiale-de-la-ploiesti/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor