logo
RNTV Live

Spectacol extraordinar în regia lui Ion Caramitru la Teatrul “Toma Caragiu”

teatru-toma-caragiu
rnews

Teatrul Toma Caragiu va invita sambata, 4 martie, de la ora 19.00, in sala Teatrului, la spectacolul-concert Magic National.

 Magic National, un spectacol-eveniment ce poarta semnatura regizorala a actorului Ion Caramitru, este un prilej de a va intoarce catre bucuria unei muzici mereu noua si nostalgica pe ritmurile incarcate de optimism ale lui Emy Dragoi, muzicianul supranumit in Franta… Regele jazzului la acordeon. I se alatura cunoscuti actori, Orchestra Emy Dragoi & 3D Pro’ect, Jazz Hot Club Romania si Lucian Maxim, artisti din generatii diferite care, indiferent de forma de exprimare ridica talentul, virtuozitatea, daruirea fata de public la cel mai inalt nivel.

 Vom descoperi o Edith Piaf in interpretarea Ancai Sigartau, o vom reintalni pe Tania Popa in fragmente pasionale din marele repertoriu rusesc, iar aerul Bucurestiului interbelic va rasuna in romantele spuse misterios de Aylin Cadar.

 Actorul Marius Manole ne propune o calatorie artistica, ce ne va desprinde de cotidianul asurzitor si ne va conduce spre lumea muzicii calde si a cuvintelor soptite.

 Eduard Adam si Lari Giorgescu vor spune povesti de viata si arta… dincolo de cuvinte: pantomima, improvizatie, momente coregrafice.

 Cei mai tineri actori din trupa Nationalului, Emilian Marnea, Petre Ancuta si Florin Calbajos va vor surprinde cu cel mai scurt, vesel, ritmat concert, unde si-au luat ca parteneri cateva zeci de instrumente.

 Regia lui Ion Caramitru invaluie intr-un joc tandru de umbre si lumini, un periplu muzical alert, de o fluenta extraordinara, care indeamna deopotriva la meditatie si la buna dispozitie.

 De la Nichita Stanescu la Caragiale, de la Blaga si Ana Blandiana pana la versul popular, geneza, iubirea, minciuna, vraja, luna… se intalnesc pe scena, pe cele mai diverse ritmuri si tonalitati.

 Va asteptam la un regal de muzica, teatru, poezie, pantomina, coregrafie si impovizatie.

 Biletele se pot achizitiona de la Agentia de bilete a teatrului sau online, accesand link-ul https://ove.ro/magic-national

 Pretul unui bilet este de 150 lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor