Spectacol la Hipodrom, cu de toate! Trap, galop și curse de ponei!

Spectacol la Hipodrom

Reuniunea de duminică a fost cu adevărat spectaculoasă. Pe lângă cursele obișnuite de trap, ceo peste 800 de spectatori s-au delectat cu întrecerea demonstrativă de galop și cu cea a poneilor.

Show-ul hipic a ținut aproape 3 ore.

Cea mai importantă cursă a reuniunii, Premiul de Mai, cursă semiclasică la startul căreia s-au aflat cinci cai, a fost câștigată clar de Ramon II, condus de Cristian Slate. Învingătorul a intrat în posesia sumei de 1100 lei, fiind premiat cu o cupă şi o diplomă de către viceprimarul Ploieştiului Cristian Ganea.

În celelalte curse de trap ale reuniunii s-au impus Umberto Csisco (Premiul Bianca), Renumit (Premiul Bon) şi Worldleader (Premiul Bavari).

Cursa de ponei s-a ținut pe pe distanţa de 250 de metri și prima cursă demonstrativă de galop, pe distanţa de 800 de metri.

Întrecerea poneilor a avut la start cinci căluţi – Black Chocolate, Fulgerul Victorios, Blistkem, Calypso şi Mircea – şi a fost câştigată de poneiul Mircea, condus de Ana Neagu.

Prima cursă de galop a avut patru cai la start – Rubor 20, Nataşa, Incredible Cole şi Meduza – şi a fost câştigată de iapa Nataşa.

Cea de a doua cursă demonstrativă de galop, cu cinci cai la start – Etalon, Karino, Shihan, Miruna şi Wabira – care a şi închis reuniunea, i-a revenit armăsarului Karino.

Următoarea reuniune va avea loc peste două săptămâni, pe 27 mai, atunci când se va ţine Premiul Constantin şi Elena, o alergare semiclasică rezervată cailor de 4 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri.

csmploiesti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...