logo
RNTV Live

Spectacol unic cu baschet, muzică și dans!

16790724_10154164196506712_782987912_n
Cristian Anghelescu

AFI Ploiești în colaborare cu Ploiești Basketball organizează spectacolul de socializare AFI Baskteball Inspiration, cu un concept unic – baschetul în regim de spectacol, dans şi voie bună. Evenimentul va avea loc pe data de 18 februarie, începând cu ora 17:30, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, acolo unde au fost anunțate un meci de baschet, spectacole de majorete, recitaluri ale Filarmonicii din Ploiești și multe alte momente speciale. Intrarea la spectacol este liberă, fiind așteptați peste 2000 de participanți.

Evenimentul de sâmbăta aceasta aduce mult suspans pentru iubitorii baschetului, deoarece la AFI Basketball Inspiration vor concura într-un meci amical, cea mai bună echipă de baby baschet din Prahova, Ploieşti Basketball, contra celei mai bune echipe de baby baschet din București, Dan Dacian.

În plus, AFI Ploiești a pregătit multe activități cultural-artistice dedicate tinerilor care vor participa la AFI Basketball Inspiration. Aceștia se vor putea bucura de un spectacol inedit al formației de majorete, ce va marca primul număr de dans susținut de o astfel de echipă la un meci de baby baschet în România.

O altă premieră la care vor putea asista ploieștenii în cadrul evenimentului de sâmbătă este vizita Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești la Sala Sporturilor, artiștii urmând să susțină câteva recitaluri live pe parcursul spectacolului.

„În ultimii ani, am constatat că tinerii și-au schimbat modul de socializare și petrec mai mult timp în fața calculatorului și mai puțin timp cu prietenii lor. Deoarece ne dorim să încurajăm obiceiurile sănătoase, am continuat strategia noastră de a ne implica în comunitatea locală și am pregătit un eveniment de socializare complex, unde toți cei care vor participa vor avea parte de o experiență inedită. Îi așteptăm pe ploieșteni să încurajeze echipa de baschet locală, să se bucure de toate surprizele pe care le-am pregătit și bineînțeles să își facă noi prieteni, chiar în orașul lor”, declară Oana Nicolae, General Manager AFI Ploiești.

Centrul comercial a pregătit pentru spectacolul de la Sala Sporturilor și o serie de concursuri cu premii pentru copii, în cadrul cărora cei mici vor fi provocați să răspundă la întrebări simple din domeniul bashetului și pot avea șansa de a primi premiile LEGO puse în joc.

AFI Basketball Inspiration va fi un eveniment plin de energie, cu o atmosferă dinamică, unde participanții se vor putea bucura de jocuri de lumini, băuturi răcoritoare, popcorn și multe alte surprize.

Programul AFI Basketball Inspiration

17:30 – Ceremonia de deschidere;

17:40 – Reprezentație Filarmonica Paul Constantinescu;

18:00 – Repriza I Ploiești Basketball – Basket Club Dan Dacian București;

18:35 – Reprezentație Filarmonica Paul Constantinescu & Spectacol majorete;

18:50 – Concurs AFI Basketball Inspiration I;

19:00 – Repriza a II-a Ploiești Basketball – Basket Club Dan Dacian București;

19:25 – Concurs AFI Basketball Inspiration II;

19:35 – Festivitate de încheiere;

19:40 – Anunțare câștigători.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor