logo
RNTV Live

Speriat de iarna grea care se anunţă, un prahovean s-a pus pe tăiat lemne. Nici prin cap nu i-a trecut că o să se întâmple aşa ceva! / VIDEO

Surprins de jandarmi când tăia copaci din pădure
Mihai Constantinescu

Surprins de jandarmi când tăia copaci din pădure

Speriat de iarna grea care se anunţă, un prahovean s-a pus pe tăiat lemne. Nici prin cap nu i-a trecut că o să se întâmple aşa ceva! În timp ce omul se chinuia să taie un trunchi gros de copac cu drujba, un echipaj de jandarmi s-a apropiat de el şi l-a luat l-a întrebări. 

Omul a încercat să se apere spunând jandarmilor că pădurarul i-a dat voie să facă respectivele tăieri şi că nu face nimic ilegal.

Total s-a întâplat în pădurea de pe raza localității Buștenari. Până la sosirea jandarmilor bărbatul tăiase deja  doi arbori, unul de esență plop si unul de esență fag. În urma cubării au rezultat cantitatea de 0,41 0 m cubi material lemnos esența plop si cantitatea de 0,640 m cubi esență fag.

Persoana a fost sancționată cu amendă în valoare de 2000 lei, confiscarea motofierastraului şi a materialului lemnos. Lemnul a fost predat pe baza de proces verbal reprezentantului Ocolului Silvic Slănic.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor