logo
RNTV Live

Speriaţi că rămân fără medici, consilierii locali au decis astăzi ca doctorii din două spitale din Ploieşti să primească bonusuri salariale. Află cât ţine minunea

medici bun
Mihai Constantinescu

Consilierii locali s-au întâlnit astăzi în cadrul unei şedinte extraordinare unde au decis, printre altele, şi alocarea de stimulente salariale pentru medicii din două spitale importante din Ploieşti. Este vorba despre Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Ploieşti. În total de aceste bonusuri urmează să beneficieze 67 de medici(35 sunt de la Spitalul de Pediatrie  şi 32 de la Municipal).

Stimulentul este în valoare de 500.000 de lei de spital şi va fi acordat pe perioada unui an de zile. Banii urmează să ajungă în buzunarele medicilor de la 1 mai.

În ultimii 10 ani, peste 43.000 de cadre medicale, în pregătirea cărora statul a investit peste 3,5 miliarde de lei, au emigrat sau intenţionează să plece din România. Decizia luată astăzi de către consilierii locali este tocmai să stopeze acest fenomen, măcar local.

sursă foto Gândul

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor