logo
RNTV Live

Sportivii CSM refuză să se mai prezinte la competiții. Responsabilă de distrugerea sportului ploieștean este Nicoleta Crăciunoiu

CSM
rnews

Directorul Direcției Economice a Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, este din nou mărul discordiei dintre conducerea primăriei și societățile subordonate acesteia.

Scandalul demarat ieri în Consiliul Local și atitudinea Nicoletei Crăciunoiu care s-a opus vehement să dea aviz favorabil pentru alocarea de fonduri pentru competiţiile sportive şi închirieri de baze sportive, pe motiv că sunt ilegale, are repercursiuni grave asupra CSM și implicit asupra sportului ploieștean. Femeia care pare să conducă orașul după bunul plac se contrazice singură. Acum spune că sumele sunt ilegale, deși, aceeaşi şefă de la economic a aprobat fonduri timp de trei luni, tot pentru aceleaşi activităţi.

Conducerea Clubului Municipal Ploiești refuză acum să își asume bucetul aprobat de consilierii locali, după bunul plac al directoarei Crăciunoiu. Unul dintre motive este reprezentat de faptul că în primele trei luni ale anului 2017, cu acordul Direcţiei Economice a Primăriei Ploieşti, care a virat subvenţia necesară, s-au făcut plăţi în baza Legii 273/2006, Art. 40, privind finanţele publice, în procent de 1/12 din prevederile bugetului anului precedent, iar în bugetul aprobat acum nu se regăsesc sumele cheltuite în primul trimestru pentru activităţi sportive.

Conducerea CSM spune că în această situație, sportivii clubului nu se vor mai prezenta la competiţiile oficiale, începând chiar din această săptămână. Asta va duce la excluderea din campionate, CSM va primi amenzi pentru neprezentarea, iar clubul riscă să primească interdicție de înscriere în ediţiile viitoare de campionat, dar şi riscă pierderea sportivilor, care devin liberi de contract.

CSM Ploiești a fosrmulat și un punct de vedere adresat primarului Dobre și celor doi viceprimari. Iată mai jos documentul:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor