logo
RNTV Live

SPRITZ de CENTENAR! Băutura care i-a cucerit pe ploieștenii prezenți la deschiderea Alexandrion Spirits & Wines

alexandrion ploiesti
rnews

Primul magazin de retail din țară lansat de Alexandrion Group s-a deschis în Ploiești.

Încă din prima zi, primul magazin de retail deschis de Alexandrion, s-a bucurat de vizitele mai multor ploieșteni, amatori de bături fine. SPRITZ DE CENTENAR a fost însă una dintre vedetele aflate la mare căutare.

Cocktailul pregătit de către  barmanii pricepuți aflați la deschidere, este un mix de bături autentice și arome exotice. Rețeta a fost dezvăluită în premieră.

Evenimentul s-a bucurat și de prezența autorităților locale care au încurajat inițiativa unei noi investiții în Ploiești. Viceprimarul Cristian Ganea a fost unul dintre cei care i-a felicitat pe investitori.

Primul boutique premium Alexandrion Spirits and Wines marchează un  moment important în istoria Alexandrion Group deoarece creează un nou tip de conexiune cu pasionații de băuturi și conturează un univers fizic de interacțiune cu întreg portofoliul grupului.

Foarte important este că  de luni până sâmbătă de la 09:30 până la 20:30, doi consilieri vor fi prezenți în magazinul aflat  pe str. Dobrogeanu Gherea, Nr 2 în Ploiești și le vor oferi clienților informații prețioase pentru acest domeniu.

Imagini de la deschiderea ALEXANDRION Spirits & Wines

 

Alexandrion Group este liderul în producția și distribuția de băuturi alcoolice din România, fiind format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, timp în care au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaționale.

Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediție specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziție în domeniul producției de vin din România, completând astfel oferta noastră cu vinuri liniștite și spumante

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor