logo
RNTV Live

Start în faza semifinală pentru echipele de baschet seniori ale CSM Ploieşti!

baschetdeplasari-860×489
Cristian Anghelescu

Start în faza semifinală pentru echipele de baschet seniori ale CSM Ploieşti!

Cele două echipe de baschet ale CSM Ploieşti revin în acest weekend în competiţiile oficiale, o dată cu startul fazei semifinale a campionatului Ligii I.

Fetele joacă mâine, de la ora 15:00, în Sala „Olimpia”, cu CS Phoenix Constanţa, iar băieţii se deplasează duminică, la malul mării, acolo unde, de la ora 15:00, vor da piept cu BC Athletic Constanţa.

Misiunea fetelor pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu se anunţă dificilă în faza semifinală, în general, dar şi în meciul cu Phoenix, în special. Oaspetele au avut un bilanţ de 7 victorii şi o înfrângere în faza de calificare şi au un lot valoros, întărit în această iarnă cu două transferuri: Gabriela Măgureanu (22 ani, Politehnica Iaşi) şi Mădălina Geleriu (22 ani, CSU Alba Iulia).

CSM-CSŞ Ploieşti a ocupat locul secund în Grupa 2 a fazei de calificare, cu 4 victorii şi 4 eşecuri, şi abordează faza semifinală cu acelaşi lot de jucătoare din toamnă. Meciul cu Phoenix are loc mâine, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor “Olimpia”.

Deplasare la malul mării pentru Burlacu&Co.

Băieţii debutează duminică, tot în compania reprezentanţei Constanţei, ABC Athletic, meciul fiind programat, însă, în deplasare. Faţă de faza de calificare, lotul pe care pot conta Cătălin Burlacu şi Ionuţ Ivan a suferit mici modificări: nu s-a prelungit contractul cu Levente Szijarto, care s-a accidentat grav şi a devenit indisponibil pentru tot restul sezonului, dar au fost legitimaţi Eugeniu Melnic (extremă de forţă, 1.96 m, 95 kg), venit de la Phoenix Galaţi, şi Tudor Emanuel Arteni (extremă, 1.82 m, 78 kg), sosit de la Rapid Bucureşti.

Echipa va face mâine deplasarea spre Constanţa. Primul meci oficial de pe teren propriu este programat la finalul săptămânii viitoare, în compania formaţiei CSM Mediaş.

sursa: csmploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor