logo
RNTV Live

Startul admiterii în școlile postliceale ale Poliției Române

Şcoala de Agenţi de Poliţie Admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina/ sursă foto gorjeanul.ro
Erika Stoica

Începând cu data de 24 aprilie 2024, a fost dat startul sesiunii de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române, situate în Câmpina și Cluj-Napoca.

Un număr impresionant de 1.640 de locuri sunt disponibile pentru tinerii dornici să devină colegi în rândul Poliției Române, dintre care 1.340 sunt la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, iar 300 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Procesul de admitere cuprinde mai multe etape bine stabilite:

  • În intervalul 24 aprilie – 14 mai 2024, candidații pot depune cererile de înscriere exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@ph.politiaromana.ro.
  • Documentele pentru dosarul de recrutare trebuie depuse până la data de 21 mai 2024.
  • Evaluarea psihologică a candidaților se va desfășura și finaliza până la data de 21 mai 2024, conform programării ce va fi comunicată pe site-ul IPJ Prahova, la secțiunea Carieră-Admitere Instituții de Învățământ.
  • Probele de evaluare a performanței fizice vor avea loc în perioada 25 – 31 mai 2024.
  • Probele de evaluare a cunoștințelor se vor desfășura în data de 15 iunie 2024.
  • Examinarea medicală a candidaților va avea loc între 19 iunie și 12 iulie 2024.

Pentru detalii suplimentare despre înscriere, procesul de recrutare și susținerea examenelor, puteți accesa link-ul https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/anunt-admitere-scoli-postliceale-aprilie-iulie-2024&page=1. Este o oportunitate extraordinară pentru tinerii pasionați să își construiască o carieră în cadrul forțelor de ordine și siguranță publică ale României.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor