logo
RNTV Live

Statistica se confirmă. Chedra învinge MFC Ploiești cu 3-1

chedra tax
rnews

Miercuri, 24 octombrie, în runda cu numărul 8 a ligii A de minifotbal, Chedra a învins cu scorul de 3-1 pe MFC Ploiești.

Scorul a fost deschis de către roș-negrii, după o sarabandă de ocazii clare la poarta lui Mihai Șerban, în minutul 12, prin Vladimir Butufei, care a marcat cu călcâiul în urma unei pasei primite de la Andrei Ciobanu. MFC Ploiești a încercat să oprească Chedra prin contraatacuri, însă Andrei Rusu și Florin Pripu s-au dovedit a fi încă o dată într-o formă foarte bună. 1-0 a rămas și scorul cu care s-a intrat la pauză.

În repriza secundă, elevii pregătiți de Dragoș Chelba au făcut 2-0; Marian Matei a marcat pe fondul unei dominări ale gazdelor din această partidă.

Tatonările și intrările la limită nu au lipsit din peisajul fotbalistic și, când lumea credea că roș-negrii vor începe să marcheze cu ușurință, MFC a intrat în joc, prin Dănuț Iancu, care a redus din diferență la singura ocazie de gol galben-negrilor lui Gabriel Georgescu. La acest scor, Chedra se afla tot în fotoliul de lider, însă tensiunea din teren nu a fost pe placul antrenorului Dragoș Chelba, acesta recurgând la schimbări.

Au intrat rand pe rând Ionuț Herea, Georgian Condrea, Cristian Gavrilă și Cristian Mihăiță, cu toții aducând prospețime în joc și, cum ideile bune plus efortul mare sunt răsplătite de fiecare dată, cel de-al treilea gol a venit în minutul 37; Vladimir Butufei rămas în teren pentru încă o fază, l-a găsit pe Andrei Ciobanu cu o pasă de excepție, întorcându-i practic serviciul de la primul gol, iar acesta a îndeplinit o simplă formalitate în minutul 28.

A fost al 10-lea gol stagional pentru atacantul ce poartă numărul 15 pe noul tricou de joc, totodată fiind și golgheterul echipei.

Așadar, Chedra se impune cu scorul de 3-1 și rămâne liderul competiției chiar și cu un joc mai puțin disputat, în timp ce adversarii lor din acest meci au coborât un loc, pe 6.

Etapa viitoare, elevii lui Dragoș Chelba vor întâlni lanterna roșie, Copacabana!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor