logo
RNTV Live

SteakHouse No16 – locul unde găsești cele mai bune fripturi din Ploiești

T-BON - Steak House nr 16
Oana Stoica

Unde găsești cele mai bune steak-uri din Ploiești

Cele mai bune fripturi din toate tipurile de vită, le găsești acum la cel mai nou restaurant din Ploiești. La SteakHouse No 16, șeful bucătar s-a specializat în friptura făcută la flacără iute și servite pe placa încinsă.

Iar meniul este unul de excepție. De la vită românească și până la renumita vita agrentiniana sau braziliana, chef Daniel Dudu crează preparate de top.

Care este secretul celor mai bune fripturi

Secretul fripturilor gustoase este plita încinsă pe care acestea sunt servite.

”Steak-urile noastre servite pe plita încinsă, oferă clientului posibilitatea de a găti preparatul atât cât dorește. Friptura de vită este gătită de noi mediu spre în sânge. Odată așezată pe placa de ceramică încinsă, pe care este servită la masă, carnea continuă să se gătească, atât de mult cât dorește clientul. În plus, steak-ul rămâne fierbinte și își păstrează calitățile excepționale”, a spus chef Daniel Dudu, bucătarul șef de la SteakHouse No 16

Din meniul restaurantului SteakHouse No 16 nu lipsesc însă și alte preparate, din porc, pui, curcan sau pește.

 

La restaurantul SteakHouse No 16, de pe strada Ana Ipătescu nr 3, nu doar mâncarea este de excepție.

Designul interior este unul unic în oraș, colorat și tineresc, iar muzica de calitate întregește ambientul.

Restaurantul SteakHouse No 16 din Ploiești, mai vine cu o noutate. De luni până vineri, între orele 12 și 17, ciorba este oferită gratis de restaurant, la orice fel principal comandat.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor